3 om kurset


Vi vet ikke hva slags bilde du har av Jesus, men har du lyst til å bli bedre kjent med Han som viser oss hvem Gud er, kan dette være noe for deg. Du har kanskje kunnskap om den kristne tro? Dette kurset vil hjelpe deg videre i anvendelse av din kunnskap til liv og tjeneste…


Gjennom kurset får du:

  • God undervisning om sentrale emner med utgangspunkt i Matteusevangeliet
  • Tid til tilbedelse
  • Personlig veiledning i grupper
  • Tilbud om sjelesorgsamtaler
  • Godt fellesskap med trossøsken fra ulike kirkesamfunn

”40 dager har vært en svært positiv opplevelse for meg. I en ellers stressende hverdag kjente jeg at det var viktig å ta en stopp sammen med Gud for å finne ut hva jeg dypest sett ønsker å gjøre med livet mitt. I så måte har ”40 dager” vært et perfekt stoppested.”

Lasse Harv, Kristiansand Frikirke

«For meg har det å gå på 40 dager vært en utrolig verdifull tid. Jeg har fått grundig undervisning som jeg kjenner virker i dybden, Jesus har fått slippe til mer i livet mitt og renset vekk tradisjon og erstattet med relasjon og liv. Her er en trygg arena for å prøve troen i praksis, for å ta små og store skritt i tro og for å vokse. Kan anbefales absolutt alle, fordi jeg virkelig unner alle denne velsignelsen.»

Bjørgunn Tønnesland, Søm Misjonskirke

”For meg var 40-dager det jeg trengte av undervisning og miljø for å kunne utvikle meg som kristen. Lovsangen om morgenen, undervisningen, og ikke minst gruppesamlingen på slutten av dagen var en arena der jeg fikk lov til å være meg selv, og bearbeide det Gud har lagt på mitt hjerte. Du kan finne ut av ting du ikke har visst, eller videreutvikle det du har vært klar over, men ikke har hatt frimodighet til å utføre. Det anbefales på det sterkeste.”

Amir Gholamshahi, Birkeland FrikirkeVelkommen 40 dager er et praktisk kurs om Jesus Kristus.

Logg inn

Mistet passordet ditt?