ELSKET av Gud

Gode nyheter, – vi er elsket av Gud. Første kursdel handler om at alle mennesker er elsket. Hver enkelt er vi elsket av Gud, himmelens og jordens hersker, universets skaper og samtidig vår alltid nærværende Far. Denne kjærligheten er grunnlaget for alt som undervises på kurset.


I første kursdel befinner vi oss i de 4 første kapitlene av Matteusevangeliet. Gjennom sin dåp ved Jordan får Jesus en sterk kjærlighetserklæring av Gud, sin Far. Denne kjærligheten og dette fellesskapet var helt avgjørende for Jesu liv og tjeneste, og gjennom Jesus er den også tilgjengelig for oss. Målet med kursets første del er at hver enkelt deltaker skal få erfare denne enorme kjærligheten som en realitet i sitt liv.

I elsket-delen henter vi inspirasjon fra den evangeliske tradisjonen i kristenheten, som alltid har stått sterkt i den lutherske kirke, og som har fokus på Jesus alene, skriften alene, troen alene. Gjennom undervisningen i første kursdel vil du blant annet lære mer om å kjenne Guds kjærlighet, at du er elsket av Gud din Far med hele din historie, og at Guds kjærlighet driver deg til omvendelse.Velkommen 40 dager er et praktisk kurs om Jesus Kristus.

Logg inn

Mistet passordet ditt?