Et praktisk kurs om Jesus Kristus

Vi vet ikke hva slags bilde du har av Jesus, men har du lyst til å bli bedre kjent med Han som viser oss hvem Gud er, kan dette være noe for deg. Dette kurset vil hjelpe deg videre og utruste deg til liv og tjeneste for og med Ham.

Gjennom kurset får du:

  • God undervisning om sentrale emner med utgangspunkt i Matteusevangeliet
  • Tid til tilbedelse
  • Personlig veiledning i grupper
  • Tilbud om sjelesorgsamtaler
  • Godt fellesskap med trossøsken fra ulike kirkesamfunn

Sted: Kristiansand Frikirkes lokaler i sentrum: Tollbodgt. 64-66
Tid: Fredager kl. 09.00 – 15.00 

Oppstart: Fredag 23. august 2024

Pris kr. 4000,- pr. semester – Undervisning, materiale, lunsj og turer er inkludert. I tillegg kommer påmeldingsavgiften på kr. 1000,-. (totalt kr. 9000,-)

Bli gjerne med på en åpen dag for å få en smakebit av kurset!

Når du har gjennomført 40 dager kan du gå videre på Årskurs 2 - 40 dager med bibelen. Les mer om dette HER

Ønsker du mer informasjon kontakt:
Tove Nordbø Knutsen mob. 419 35 715 
E-post: 40dager@gmail.com

Påmelding

Åpne dager

«40 dager har vært en svært positiv opplevelse for meg. I en ellers stressende hverdag kjente jeg at det var viktig å ta en stopp sammen med Gud for å finne ut hva jeg dypest sett ønsker å gjøre med livet mitt. I så måte har 40 dager vært et perfekt stoppested.»

Lasse Harv, Kristiansand Frikirke

«For meg har det å gå på 40 dager vært en utrolig verdifull tid. Jeg har fått grundig undervisning som jeg kjenner virker i dybden, Jesus har fått slippe til mer i livet mitt og renset vekk tradisjon og erstattet med relasjon og liv. Her er en trygg arena for å prøve troen i praksis, for å ta små og store skritt i tro og for å vokse. Kan anbefales absolutt alle, fordi jeg virkelig unner alle denne velsignelsen.»

Bjørgunn Tønnesland, Randesund  Misjonskirke

«For meg var 40 dager det jeg trengte av undervisning og miljø for å kunne utvikle meg som kristen. Lovsangen om morgenen, undervisningen, og ikke minst gruppesamlingen på slutten av dagen var en arena der jeg fikk lov til å være meg selv, og bearbeide det Gud har lagt på mitt hjerte. Du kan finne ut av ting du ikke har visst, eller videreutvikle det du har vært klar over, men ikke har hatt frimodighet til å utføre. Det anbefales på det sterkeste.»

Amir Gholamshahi, Birkeland Frikirke